GLITTER MAKEUP BRUSH SET /ZAFUL

May 21, 2017

Prije par dana stigao je paket od Zafula, a u njemu su bile jedno "stote" četkice koje imam. Jednostavno sam opsjednuta njima pa sam morala opet da ih naručim. Ovaj put nešto drugačije, možda i novije. U pitanju je Glitter makeup set četkica, koji morate priznati izgleda glamurozno. Ponekad je stvarno teško ne kupiti još jedan set četkica, pa moraš sebe stalno podsjećati "zašto će mi još jedan set, i da li će mi stvarno trebati?" Tipično uvijek sebe ubjedim kako još jedan set nije na odmet.

Set se sastoji od 10 četkica od koji su 5 namjenjeni za lice a ostalo za oči. Dlačice su mekane što mi se jako sviđa, a i do sada koje god sam naručila sa Zaful web shopa bile su premekane. Poslije pranja sa njihovim cleaning pad-om nije otpala nijedna dlačica tako da sa tim nisam imala problema. Jedna djevojka me upitala sa kojim proizvodom perem četkice, za tu svrhu ne koristim nikakav poseban proizvod već ih perem sa blagim šamponom i brush egg ili cleaning pad-om, zavisi šta ko ima.

Drške su jako čudne i glamurozne (valjda zbog tih šljokica). A ja volim čudno i neobično kada su u pitanju makeup četkice. Ja sam iskreno zadovoljna sa svim njihovim setovima koje do sada imam, nisam se ni u jedan razočarala, a svaki sam koristila jako puno tako da sam imala priliku da se uvjerim u to, tako da ne mislite kako sve što dobijem mi se full sviđa. Možete ih pogledati na linku ispod i cijena im je $18.49. Također ako vas zanima neki drugi set, stvarno imaju veliki izbor što se tiče makeup četkica, pogledajte na njihovoj stranici ZAFUL.

Nadam se da ste uživali čitajući post. Ovo bi trebao da bude kao neki mali review o ovim četkicama. Ja inače ne volim da čitam preduge postove, odmah se smorim. Pa tako polazim od sebe i vjerujem da ni vi to ne volite, naravno uvijek ima izuzetaka. Less is more.


FOLLOW ME: Instagram, Facebook, Bloglovin 
This post contains affiliate links. Thank you for supporting Charming Coco xx

20 comments

 1. Predivno izgledaju, baš kao što kažeš glamurozno! :)

  Minnah's Life

  ReplyDelete
 2. OMG! They´re just wonderful! Love how colourful they´re! ❀

  ❀ Blog de la Licorne ❀

  ReplyDelete
 3. Wow this set is so beautiful, I love the unicorn theme and glitter design xx

  Beauty with charm

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Alina. I love design too. They looks fab.

   Delete
 4. The pictures look so beautiful! wow
  Trend-Mae

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. Thank you golden gal. <3 Kisses for you. I'll check out your new post.

   Delete
 6. Divne su ^.^

  https://beautywithen.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 7. Predivan post stvari su odlične imam neke od njih pre zadovoljna sam s njima. Najbolja blogerica!!
  Posjeti i nas blog :)

  sweet-girls-em.blogspot.ba

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jao hvala ti puno <3. Posjetit cu vas blog :*

   Delete

Subscribe